Cześć :-)
Stawiam :ico_tort: :ico_tort: za 8 okienko :ico_ciezarowka:
Dobrusia, z tego co oglądałam to większość w takiej cenie i dlatego wolę poznać jakieś opinie na jego temat zanim kupię :ico_noniewiem:
Ja laktatora nie kupuję na razie. Jeśli się okaże,że faktycznie będzie mi potrzebny to mi mężuś kupi po porodzie :-) bo poprzednim razem miałam pożyczony ale się nie przydał :-)
tabogucka, u nas lekarze też tak podchodzą do pacjenta jak się przyjdzie z jakimś urazem i mówią,żeby smarować maścią :ico_puknij: Mi kiedyś pękła kość piszczelowa na samej górze pod rzepką i przez 3 miesiące chodziłam do lekarza i narzekałam,że mnie boli, nie mogę po schodach chodzić i na lekach przeciwbólowych jestem cały czas to kazał smarować i co chwilę inną maść przepisywał i nawet prześwietlenia nie zrobił... Poszłam w końcu z takim nerwem i powiedziałam mu co myślę i dał skierowanie na rtg i jak mu pokazałam to jeszcze z pretensją do mnie,że wcześniej nie przyszłam z takim urazem... Porażka... :ico_zly: I noga od pachwiny po kostkę w gipsie na 5 tygodni... Ja nie wiem skąd Ci "lekarze" się biorą... :ico_olaboga:
To może pójdź jeszcze raz z tą nogą,bo przecież to nie normalne,że taka ciągle spuchnięta przez tyle czasu. Może jak zobaczą,że tak długo się z nią już męczysz to zrobią jakieś badanie czy coś :ico_noniewiem: