witam
My już jesteśmy w domu wyjazd udany tylko nam się Jasio rozchorował :ico_chory: , zaczeło sie od katarku kaszlu i temperatury lekarz powiedział że to wirus wiec próbował Janio go zwalczyć ale przeszedł na krtań i znowu są zastrzyki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
śliczne zdjęcia Tobiego i naprawdę Julcia identyczna jak Bartoszek :-)
czy Wasze brodawki przeszly jakas zmiane po tym jak Wasze dzieciaczki dostaly zabki??
nie zauważyłam żadnych zmian może faktycznie na początku trochę podrażnione były
co do artykułu na temat karmienia to uważam że to tak nie jest, wystarczy przypomniec sobie jak to było ileś set lat temu czy kobiety dawały dzieciom jedzonko od 4 miesiąca, czy zastanawiały sie nad dietą karmiącą czy jakoś inną ,,nie,, mysle że dzisiejsze rozmowy na ten temat to wymysł firm produkujących jedzonko dla dzieci i zastanawiają się co zrobić żeby zwiększyć sprzedaż. Ja mam zdanie na ten temat takie że dzieci mogą jeść od 4 miesiąca życia inny pokarm niż mleko a nie ze powinny. Nie zastanawiałyście się jak niby 60 lat temu i niżej ludzie mielili dziecią jedzonko? Poprostu dzieci wtedy nie jadły bo ich narząd nie był do tego przystosowany, dopiero karmienie dodatkowe zaczynało sie jak dzieci miały ząbi i same siedziały i potrafiły zjeść to co jedza rodzice.
Ja uważam że natury nie da sie oszukać :-D