tibby, no faktycznie służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia... :ico_zly:
Dzięki Kochane za opinie dotyczące mleczka, czyli mogę "nadmiar" spokojnie zamrażać :-)
kasiakasinska, ja narazie nie gotuję zupek sama bo nie mam dostępu do ekologicznych warzywek, aczkolwiek podaje ze słoiczków. Myślę że kurczaczka czy indyka spokojnie możesz dodać, ale gotój mięsko bez kości. Poza tym możesz gotować szpinak, brokuły, dynię. Ja podaję te warzywa Małemu ze słoiczka :-)
My mamy jutro szczepienie, ale nie wiem czy Chłopaki nie pojadą sami bo w dalszym ciągu czuję się okropnie - oprócz objawów przeziębienia kręci mi się w głowie. Dzisiaj już ze dwa razy omal nie zemdlałam :ico_noniewiem:
A tak na marginesie chciałam Was zapytac o foteliki samocodowe. Jakie macie i czy dzieciaczki się w nich jeszcze mieszczą? Dawiś dostał od babci na początek nowy mały fotelik, w który już się nie mieści - tzn główka już dużo wystaje i musimy zaopatrzeć się w nowy. Jest on jeszcze w takim wieku że powinien jeżdzić tyłem do kierunku i jazdy no i tak zdaniem wielu jest bezpieczniej i generalnie lepiej Dziecko wozić tyłem jaknajdłużej. Aczkolwiek dzieciaki ponoć jak już są nieco większe i cwansze wolą zdecydowanie przodem, a fotelików z 2 opcajmi montowania jest bardzo mało. Zastanawiamy się nad zakupem tego:
http://esklep.babyfant.pl/index.php?mai ... ts_id=1700 Czy ktoś z Was moze miał z takim kiedyś do czynienia?
[ Dodano: 2011-01-24, 19:51 ]
Aha...byłabym zapomniała,
Martalka albo
Samanta mogłybyści mi podać namiar na te kubeczki co je zachwalałyście przed świętami, bo przegapiłam wówczas temat. :ico_wstydzioch: Jak one się sprawdzają i czy wogóle już się sprawdzają? :-)