25 sty 2011, 14:58
witam
nareszcie się lepiej czuję to zaglądam i się melduję :ico_sorki: :ico_sorki: wczoraj kilka razy wymiotowałam,nie tylko w domu ale jak poszłam do sklepu z koleżanką,to za sklepem też musiałam :ico_olaboga: popołudnie przespałam,ciągle leżałam,dopiero wieczorem przed snem zjadłam małą kanapkę :ico_sorki: dzisiaj dopiero niedawno coś przekąsiłam i robię obiad,choć nie wiem czy go zjem :ico_noniewiem: dziękuję za życzenie zdrówka,kochane jesteście :-)
wczoraj koleżanka sprezentowała mi kilka ciuszków dla maluszka :ico_brawa_01: to Hania już lalkę sobie w jedne ubrała :ico_haha_01:
co do wózków to ja mam jeszcze czas na kupno,ale wiem że chicco są dość lekkie bo miałam samą spacerówkę dla Hani i była super :ico_brawa_01:
co do wymiany numerami telefonów to jestem za i jak coś to jutro chyba będę miała nowy tel i nr,bo na razie mam mamy drugą kartę,więc jak A mi weźmie to od razu wam wyślę na PW :-)
zoola27 brzuszek masz super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i cieszę się,że wreszcie zajrzałaś i u was wszystko jest ok :ico_brawa_01:
to chyba tyle co zapamiętałam :ico_wstydzioch:
no i moja panna wróciła do pkola i jutro chyba idę badania porobić w tym glukozę :ico_sorki: miałam dzisiaj,ale wolę nie ryzykować zwrócenia tej "słodkości" :ico_oczko: