Witam was laski. U nas troche lepiej tzn dziecko bierze 2 antybiotyki i juz nie wymiotuje, ale w dalszym ciągu prawie nic nie je, ale najwazniejsze żeby pił a to robi chętnie na szczęście. A i nie pisałam wam co w końcu mojemu Kubusiowi dolega a więc po kolei bo nazbierało sie tego trochę - ospa, zapalenie oskrzeli plus powiekszone migdały ( na szczęście brak na nich ropy - słowa pani doktor , która zjawiła sie po 20 ). Gorączka mu troche spadła ale i tak jest słabiutki bo jak spi to budzi się caluski jakby z wanny wyciągnięty. Ale mam nadzieje, że powoli powoli sie wykuruje ta moja bida.
No a ja dzisiaj mam straszne wzdęcia i niewiem po czym?! No i rozsadza mi troche brzuchol - trzeba bedzie przejść sie do piwnicy po spodnie ciążowe. bo póki co jeszcze w normalne wchodze, ale cos zcuje , ze długo w nich nie pochodzę.
[ Dodano: 2011-01-27, 13:25 ]
Pani powiedziała, że wg badań jest zdrowe :) ale płci mi jeszcze nie określiła.
no to super , że wszytsko w porządku , co do płci to wydaje mi się , że za wczesnie. Teraz to juz nie pamiętam kiedy dowiedziałam sie, że u mnie będzie chłopak , ale było to koło 5 miesiąca chyba, bo tak długo sie ukrywal :ico_oczko: i lekarz poznał tylko po budowie ciała i po ruchliwości.