Murchinson masz implasta? :-D nie widziałam go jeszcze na żywo, ale na fotkach wygląda rewelacyjnie i ma chyba wszystkie funkcje, które mnie interesują :-D a miałaś w zestawie wkładkę dla noworodka do gondoli? Łóżeczko też kupujemy turystyczne :ico_oczko: plusem jest to, że mozna je wszędzie zabrać, ale mnie przekonuje też to, że jak dziecko zaczyna wstawać, to w przypadku upadku nie uderzy główką w szczebelki.
Aniu a widzisz, ja taka pofiksowana jestem na punkcie wózka :ico_haha_01: najchętniej to dałabym wytyczne jakiemuś producentowi, żeby zrobił mi wózek na zamówienie :ico_haha_01: A co do apetytu, to ja dzisiaj cały dzień jestem głodna i ciągle jem :ico_wstydzioch: zjadłam obiad u teściów, po obiedzie teściowa postawiła na stole rogaliki z serem (sama piekła), to rzuciłam się na nie jakbym pół dnia nie jadła :ico_wstydzioch:
Emilia i dużo płacicie rocznie za przechowywanie komórek? A zakupy super :ico_brawa_01: Firmowe outlety są świetne :ico_brawa_01:
Motylek co za ciacho pieczesz? :-D
Koroneczko tak, ja z Wielkopolski :-D nawet nie pomyślałam, że dziewczyny mogą nie znać gziku :ico_oczko:
Widzę, że temat porodu poruszyłyście. U mnie w mieście są dwa szpitale, a właściwie jeden podzielony na dwa budynki w różnych częściach miasta i jest jeden oddział położniczy połączony z porodówką i noworodkami-3w1 :-D Ogólnie szpital nie cieszy się najlepszą opinią, a szczególnie pion ginekologiczno-położniczy, ale jako rodzina służby zdrowia zawsze jesteśmy lepiej traktowani, więc mam nadzieję, że nie będzie tak źle :ico_oczko: Pieluchy są tylko tetrowe, ale kosmetyki mają, więc nie trzeba mieć swoich. Ubranka można mieć swoje, ale trzeba pilnować, żeby położne nie zwinęły ze wszystkimi do prania.
[ Dodano: 2011-01-29, 19:21 ]
Murchinson a wiesz może czy to tego implasta można wpiąć fotelik maxi cosi?