Ojejku dzis z samego rana na dzien dobry TVN byl reportaz o mlodej parze ktora przyjechala do szpitala bo sie zaczal porod a glupia polozna nawet nie zbadala i kazala wracac do domu i przyjechac za pare godzin... Oni i tak pojechali do innego szpitala ale...bylo za pozno maluszek sie okrecil pepowinka i urodzil sie niezywy!!!! Juz ze 4 razy od rana plakalam...........
[ Dodano: 2011-01-31, 11:55 ]
a co do tej smutnej historii to moj M. sie smieje ze jak nie przestane plakac to mi zabroni TVN wlaczac!!!
[ Dodano: 2011-01-31, 11:57 ]
Dobra postanawiam sie juz nie smucic -a nauczka jest z tego taka ze trzeba sie przy swoim upierac!!! Nie wychdzic grzecznie ze szpitala tylko prosic o glownego lekarza albo ordynatora !!!Jak gzrecznie sie nie da to zrobic awanure i juz!!!!!!!!
[ Dodano: 2011-01-31, 11:59 ]
O tak kobitki trzeba walczyc o swoje!!!!!!!!!!
dziewczyny za wszystkie skonczone tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tabogucka, ja to ogladałam masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: agusia22, bardzo ładnie :ico_oczko:
Magda 1614 opisalam wczesniej ta historie -ale chyba lepiej nie wiedziec wystarczy ze ja i Aga216 trafilysmy na ta masakryczna relacje!!! A naprawde ciezko mi teraz z glowy to wyrzucic... Najwazniejsze z tej historii to za wszelka cene stawiac na swoim !!! Jesli chodzi o wasze i maluszka zdrowie!!!!