karina22,
Kamcia, ja też cała syfiasta :ico_noniewiem:
inia1985, to piękne to Wasze mieszkanko!
Najbardziej zazdroszczę ogrodu!
jak już tam się urządzimy, to wstawię fotki :-)
Kinga_łódź, intensywny weekend za Tobą, dobrze, że jak miałaś gości, to mdłości odpuściły :ico_sorki: Zdrówka dla Was :ico_sorki:
Ja dziś zabiegany dzień miałam, do południa musiałam rozpalić, ugotować obiad, później pojechałam z Wiką na zakupy, a po południu do pieska, jest bardzo kochany, a Wiki rozgadała się do niego, śmiała i ciągle uciekała w jego stronę. Napaliłam też na tym mieszkaniu w piecu (he he, dziś normalnie jak zawodowy palacz, 2 piece obsłużyłam), byłam tam z mamą, bo tam jeszcze nie mam łóżeczka tak by Wikę w nim zostawić, gdy schodzę do piwnicy. Więc mama z Wiką siedziała na mieszkaniu, Mała psociła, była w siódmym niebie :-D A przyznam, że to dziwne, bo zawsze w nowym miejscu jest zachowawcza, a tu proszę. Pozytywny, aczkolwiek męczący dzień za nami...
Postanowiłam jednak, że jak R. teraz wróci, to przeprowadzamy się na dobre na to mieszkanie. Jakoś sobie poradzę sama, a nawet będzie mi łatwiej, bo nie będę musiała dojeżdżać i palić w dwóch piecach :ico_oczko: Moja mama jest sceptycznie nastawiona do tego pomysłu, bo uważa, że nie powinnam być sama w całym domu, że to niebezpieczne... e tam... to pokolenie mojej mamy takie jakieś lękliwe :ico_oczko:
[ Dodano: 2011-01-31, 21:48 ]
Tak piszę Wam o piesku, ale chyba nie pochwaliłam się tu jeszcze, że w pakiecie do mieszkania mamy psa, on pilnuje domu, więc będziemy się nim zajmować :ico_oczko: