Też tak robiłam, bo stwierdziłam, że się już nie opłaca :-Dja nie klade sie spac bo o polnocy karmienie :)
To już Ci składam najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego naj naj :-Djutro mam urodziny, ciekawe czy Adam pamieta... :ico_puknij:
Dziecko zmienia świat dorosłego, odwraca go o 180 stopni.niepowatarzalne jest, jak takie malenstwo zmienia wszystko.

no bo to sensu nie ma :) potem bede nieprzytomna po godzinnym snie.Też tak robiłam, bo stwierdziłam, że się już nie opłaca
dziekuje :)To już Ci składam najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego naj naj

naprawde jestem z niej dumna. zachowuje sie tak jakby wiedziala ze jest noc i trzeba spac. jak ja zabieram po 3 do siebie , tzn lezy obok to widze czasem jak sie przebudza, ale nie krzyczy, nie gaworzy, nic. po prostu otwiera oczy i lezy. za chwile usypia. madra moja myszkaDobrze, że ładnie Ci przesypia. Tylko się cieszyć oby tak dalej
Oj tak, szczególnie później jak dzieciaczki coraz cięższe się robią :ico_sorki:ale jakbym miala ja lulac na rekach do snu na noc t omialabym przekichane
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:madra moja myszka

no... nosze ja na rekach bo bym nie wytrzymala gdybym tego nie robila, ale w dzien. jak nie spi. jak jej pokazuje wszystko, opowiadam. masuje plecki caluje itd. ale noc to noc :)Oj tak, szczególnie później jak dzieciaczki coraz cięższe się robią
moja tez na sztucznym!Nie chwaląc się Hania przesypia mi całe nocki jak zaśnie na dobre ok 21 to śpi do 8-9 bez jedzenia, ale ona jest na sztucznym mleczku więc to co innego.
Całe noce zaczęła przesypiać jak miała ok 2 miesięcy. Nieraz tylko dałam jej butle gdzie tak o1 w nocy i tak spała do rana. Potem już i tego nie chciała. Sama to sobie jakoś regulowała. Czasem jak zapłakała to dawałem jej smoczka i spała dalej. Zacznij zmniejszać jej posiłki w nocy jak zapłacze to smoczek.powiedz mi od kiedy Haneczka tak zaczela spac? pomagalas jej jakos w tym?

no wlasnie jak bede jej zmniejszac posilki to wtedy bedzie nienajedzona i bedzie sie czesciej budzic. chyba dac o polnocy do 'pelna'Zacznij zmniejszać jej posiłki w nocy jak zapłacze to smoczek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość