Koroneczka, ja co noc rodze, z roznym skutkiem raz sie uda a raz nie. Ostatnio uciekalam przez lake przed lekarzem bo mnie chcial naciac :ico_noniewiem: to pewnie z leku wynika
Nie wiem ile Filipek wazy niestety bo wczoraj pomiaru nie bylo. Skupilismy sie raczej na przygotowaniach przed szpitalem mielismy z R tyle pytan ze 30 min siedzielismy w gabinecie. Co by o tym lekarzu nie powiedziec to do pytan ma niesamowita cierpliwosc i nie robi wszystkiego zeby skonczyc i wyprosic a ty masz jeszcze jakies pytanie
Dla mnie najwazniejsze ze widzialam malucha i ze sie pieknie rozwija :-)
Stawiam :ico_tort: i :ico_kawusia: za studniówkę:-):-):-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja tez pare dni nie odliczalam a dzis sie kaplam ze to juz 86 do konca, dopiero co zaczynalam odliczac. Chyba troche za szybko ten czas leci :ico_oczko:
[ Dodano: 2011-02-04, 10:22 ]
Motylek22, ja zrezygnowalam z fitnessu bo co szlam robilam to samo wiec moge sobie to dziennie w domu wykonywac i nie placic za to. Nie sa to jakies niebezpieczne cwiczenia, raczej oddechowe i rozciagajace ale rece i nogi nic poza tym, specjalnych przyrzadow tez nie trzeba miec wiec daje rade sama. A teraz po kazdych zajeciach w szkole rodzenia mamy 30 min gimnastyki na pilkach itp wiec tez korzystam :-)