katelajdka witaj w naszym gronie i pojawiaj się jak naczęściej :ico_brawa_01:
Brzuch mi rośnie nieprawdopodobnie szybko!! Może dlatego że w pierwszej ciąży miałam ogromny brzuch bo synek byl bardzo duży: 4750 wagi i 64 cm! Strasznie boję sie jak to teraz będzie
Nie martw sie, bedzie dobrze :-) No właśnie cesarke miałaś czy sama dałaś jakos rade. Nie wiem czy to przesądy czy prawda - trzeba dużo pić, wtedy masz dużo wód płodowych podobno. Dziecko nie rośnie tak szybko i do dużych rozmiarów. Ale naprawde nie wiem czy to prawda. Ja teżnie jestem "duża babka" i byłam happy, że mały ważył 2.400
zirafka... u mnie codziennie musi byc zupa bo mój synus to taki zupowy jest
my raczej drugodaniowi jesteśmy. Chociaż jak zrobie tak raz na jakiś czas zupke, to chłopaki wsuwaj ze smakiem. Dominik zjadł dzisiaj cała miskę i potem zażyczył sobie oczywiście makaron :ico_szoking: Strasznie lubi taki zwykły makaron "penne" przyprawiony do smaku i polany oliwka z oliwek. Nie wiem co on sobie ubzdurał, ale to nawet
smaczne!! Ja posypuje do tego parmesanem dla siebie :ico_brawa_01: Boshe ja znowu o jedzeniu.... :ico_olaboga:
ladybird23a ja jestem wg usg w 16 tyg, na wyliczenie z m-czki w 17
u mnie tez sie cos nie zgadza, zwłaszcza z tym suwaczkiem który z uporem maniaka pokazuje tydzien więcej