Witam do nas dzisiaj wiosna zawitała :ico_brawa_01: jest ładnie i słonecznie, podwórko juz zaliczylismy, a potem jedziemy na odwiedziny do kolezanki :-)
Nowa za wizyte u lekarza :ico_brawa_01: no i ty niedlugo juz bedziesz na l4
.Koroneczka, mnie tez mozesz wyslac numer, ja mam tylko od murchinson i ona ma moj :-)
NOWA super,że mała sobie rośnie i niedługo pójdziesz na zwolnienie :ico_brawa_01:
emilia7895 czekamy na wieści :-)
markotka jak to nieważne ubezpieczenie?
Koroneczka ja nie mam twojego numeru :ico_noniewiem:
wiola85 zazdroszczę wiosenki :-D
my już po obiadku,mąż dzisiaj na nockę idzie to zaczyna się samotne spanie :ico_sorki: Hania sobie jeszcze je obiad,wyszłabym z nią na podwórko to deszcz pada :-/
Aniu babcia mojego M brała pożyczkę i do pożyczki wcisnęli jej kredyt, ostatnio czytałam tą umowę i warunki ubezpieczenia, no i okazało się, że ubezpieczenie obejmuje jedynie osoby, które w momencie podpisywania umowy mają nie więcej niż 65 lat, a babcia miała 68! Paranoja :ico_puknij:
Koroneczka ja też nie mam Twojego nr :ico_oczko:
Emilia ale duża niunia :ico_brawa_01: kurcze, już ponad 1kg :ico_brawa_01: mój kuzyn jak się urodził ważył 1kg :ico_sorki: miłego wypoczynku u mamy :-D
Hejo jakiś problem był wczoraj, więc moje wiadomości do Was nie dotarły, wyślę jeszcze raz :-)
U nas dziś wiosennie :-) Wreszcie jest słoneczko i nie widzę tego ponurego nieba! Aż chce się żyć i już się zastanawiam co tu robić :ico_haha_02:
Właśnie zjadłam jajecznice na śniadanie i piję kawkę zbożową :-)
mój kuzyn jak się urodził ważył 1kg :ico_sorki:
Dobrze, że jest już zdrowy i duży! Taką kruszynkę urodzić, ja to bym się bardzo bała!