08 lut 2011, 20:04
spadlamznieba, boszeeee jestem w szoku. Jezu Dziewczyno nie ma żadnej winy w Tobie i zacznij w to wierzyć i czym predzej leć do mamy porozmawiaj z nią i wyprowadzaj się od niego, bo dziś ty obrywasz a jutro Twoje dziecko będzie bite, Kochana on jest chory psychicznie i wyżywa się na Tobie, tacy ludzie zawsze owinają tych którzy cierpią. Co jesteś winna, ze tata nie chciał obiadu????? Albo że nie dzwonisz do jego siostry, a co jej ręce do du... przyrosły, jeżeli nie umie wybrać numeru to większość telefonów ma głosowe wybieranie numeru. Masz 22 lata życie przed Toba i z malutką znajdziesz kogoś kto będzie Cię szanował i kochał, bo obecny mąż (nie wiem nawet czy mąż) raczej nie zna uczucia miłości, on Cie nie szanuje. Boszee a ja Ci takie rzeczy pisałam wcześniej, a już wiadome skad to, on jest nienormalny, chory egoista. Ja bym na Twoim miejscu uciekała, jak nie myslisz o sobie myśl o dziecku by Malutka miała normalny dom, lepszy bez ojjca jak z sadystą pod dachem. Przepraszam za ostre słowa ale mi sie normalnie nóż w kieszeni otwiera, rtakich powinni zmykać, powinnaś zgłosić to na policję to jest objęte paragrafem, on się znęca nad tobą fizycznie i co gorsza fizycznie!!!! Nie wychodz tylko z domu dziś sama jak już z małą ale to też proponuję wstrzymac się do póki nie wyjdzie do pracy, bo różnie bywa nie wiesz co w niego wstąpi jak wyjdziesz, przeciez mała sie nie zajmie skoro i tak tego nie robi!!!