To moze wtedy bede pamietac :ico_brawa_01:ale tłusty czwartek jest 3 marca
:ico_sorki:I życzę lekkich porodów i zdrowych maleństw!!!!
śliczne imiona, oby maleńka szybko wydobrzała :ico_sorki:anijki - zostają w szpitalu do niedzieli bo mała bierze antybiotyk. Miała zakażenie, ponoć jest już lepiej.
Maleńka otrzymała imiona Kornelia Anna :-D
ano niestety...Coś lutowe dziewczynki nie mają na razie szczęścia, coś ciągle się przyplątuje.
hehehehe, a to dobry pozytyw, chodzenie w ciąży ze skurczamy i rozwarciem do czerwca :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: rozbawiłaś mnie...jeszcze troche i bede miała dwójke dzieci z 6 czerwca :ico_haha_01: :ico_haha_01: , bo innych pzytywów nie widze :ico_noniewiem:
a czemu nie zadzwonisz do niej jak jesteś w szpitalu? Nie masz do niej telefonu? Ja bym ją opierdzieliła równo, co to znaczy? Co ona jakaś niezastąpiona i najlepsza i bogiem się czuje, że tak ludzi olewa???poprostu to jest jakaś paranoja.. od listopada jeżdżę tam prawie co tydzień, zostawiam 3 zł za parking, żeby dowiedzieć się że Pani doktor dziś nie przyjmuje, albo że dostała pilny telefon i musiała zejść z dyżuru.
dzisiaj???????????? Zaskoczyłaś mnie, chyba nie... właśnie na necie sprawdziłam, wypada, że to 03 marca...Kurcze dziś tłusty czwartek muszę coś upichcić a tak mnie coś brało na pieczenie
:ico_noniewiem:
nie wiem jaki to ból i mam nadzieję, że się nie dowiem :ico_chory:ale w pierwszej ciaży próbowali pomóc masażem szyjki, bolała strasznie, ale nie dało efektów, tylko sie nacierpiałam.
to inna sprawa, ja o tym ostatnio czytałam, dlatego pomyślałam.... :ico_wstydzioch:bolała strasznie, ale nie dało efektów, tylko sie nacierpiałam.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość