Oooo, Samanta,
A właśnie już dawno chciałam Cię zapytać. Ty Małej papek(słoczki) nie dajesz wogóle czy pozwalasz po prostu jej je jeść rączkami? No i czy nie masz problemu z urozmaicaniem diety o tej porze roku?...no bo wiesz w słoczkach są morele, brzoskwinie, jagody itd., a do mrożonek raczej bym nie sięgała bo są czymś pryskane żeby się nie psuły (info od znajomego pracownika chłodni) :ico_noniewiem:
Nie podaję Laurence papek wcale, bo od początku nie lubiła i to mnie bardzo cieszyło, bo jak spróbowałam to doskonale to moje dziecię zrozumiałam ;)
Laura je to co my po prostu i to na co ma ochotę typowe BLW od początku do końca ;) ja uwazam, że odzywiam sie zdrowo (rozsądnie zdrowo), mój mąż troszkę odbiega od normy ale bardzo się stara ;) u nas posiłki są celebrowane, zasiadamy razem jak jest M to w 3 jak go nie ma to ja zawsze jem z Laurą ;) ona je na swojej tacce, ja na swoim talerzu. Ja nie potrzebuję do życia słonego ani słodkiego, więc dla mnie wspólne jedzenie tego co niemowlak nie stanowi problemu ;) a mój mąż na swoim talerzu sobie dosala ;) Poza tym z ta ekologią to ja jestem bardzo sceptyczna i wiem, że jak moje dziecię będzie już jadało poza domem (przedszkole) to nikt jej eko produktów serwował nie będzie i dopiero problem może się zacząć w tym czasie, gdy organizm będzie przyzwyczajony do "jałowośi", a dostarczy mu się chemii i przetworzonych badziewi ;/ także myslę, że wszystko z umiarem a będzie good ;)
Fartuszki są z IKEI ;), krzesełko z resztą też, bo super się sprawdza przy BLW ;)
Niestety nie pojawiam sie zbyt czesto, bo brak mi już czasu na kompa. I nie do końca mi z tym dobrze, bo fajnie mi tu z Wami ale jak wiecie wziełam się za poprawę swojej kondycji, a to też nie mało czasu mi zajmuje ;) zawzięta bestia jestem i działam ;) i wierzę, że tzw. przesilenie wiosenne mnie ominie ;)
jak chcecie się dolaczyć do ćwiczeń to zapraszamy na
www.mamafit.pl ;) tam ćwiczymy z laurenką dla Was ;D
Śniło mi sie dzisiaj, ze jestem w ciąży ;) normalnie tak realny to był sen ;) ech...
Pozdrowionka ślę...
[ Dodano: 2011-02-16, 11:26 ]
nasz wczorajszy obiad: