oo, dzieki :ico_oczko:Na stronie Herbapolu Pruszków można wypełnić ankietę to przyślą 3 opakowania herbatek na laktację.

Mmmmm ja uwielbiam takie domowe wypieki. Lubię gotować i nawet mi to wychodzi, ale piec nie umiem :ico_wstydzioch: Może dlatego, że nie lubię tego robić! Jak mam chęć lecę do cukierni :ico_wstydzioch:jabłecznikiem też poczęstuje,już się piecze w piekarniku :ico_brawa_01:

ja też :-D ostatnio to się budzę o 9 bo Hania w końcu dłużej śpi :ico_haha_01:ja nie zwlekam się z wyrka przed 9 :ico_oczko:
tego to ja też nie wiem,na pewno tętno dziecka słuchać ale co więcej to nie wiem :ico_noniewiem:A tak się jeszcze zastanawiam po co właściwie ta położna ma przychodzić do mnie co tydzień? :ico_noniewiem:
ciekawe jak to w praktyce będzie :ico_sorki:Wyczytałam wczoraj w m jak mama, że od kwietnia wchodzi w życie rozporządzenie ministra zdrowia o tym, że zaraz po porodzie maluszek będzie z mamą przez 2h i dopiero później będzie zabrany do mierzenia i ważenia :-D
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość