Szkoda,że NowaSejana nie ma jeszcze internetu :ico_noniewiem: Oby córcia jeszcze nie chciała wychodzić i szyjka trzymała mocno :ico_sorki: :ico_sorki:
tabogucka, super,że już się możecie wprowadzać,a z bałaganem raz dwa sobie poradzicie :-D
Gwona, mnie też czasem jajniki pobolewają ale nic nie muszę brać,bo samo przechodzi, więc się nie przejmuję :-)
Dobrusia fotki przepiękne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Daj znać jak poszła poprawka :-)
aga216 super,że z szyjką wszystko dobrze :ico_brawa_01:
Już powoli szykujesz wyprawkę dla córci :-) :ico_brawa_01: :-)
ewelcia1245 cieszę się bardzo,że po wizycie wszystko dobrze :ico_brawa_01: Waga córci imponująca :ico_brawa_01: ale mam nadzieję,że nasza dzidzia jest mniejsza :ico_oczko: :ico_sorki:
serniczka mam nadzieję,że pogodzicie się szybciutko,bo szkoda czasu na kłótnie :ico_sorki:
Dla wszystkich :ico_ciezarowka: wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie :-D
Podczytywałam Was przez weekend ale wchodziłam tylko na sekundkę,bo mężusia miałam w domku do wczoraj :-D :-D
Mogę już spać spokojnie,bo kupiliśmy wózeczek i fotelik w sobotę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wózek całkiem inny niż szukałam,bo nam się na żywo tamte nie podobały. Albo nie miały amortyzacji, albo gondolka mała, albo rączka nisko i w końcu mężuś wybrał Tako Warrior. Strasznie mi się podoba. Ma pompowane koła, dużą gondolkę, w której można regulować oparcie, która ma płozy do bujania jak się na podłodze postawi :ico_oczko:, super torbę na drobiazgi, można zrobić tak,żeby rama była "miękka" i bujać dzidzię lub zablokować amortyzatory, spacerówka też super z wkładką dla mniejszego dziecka i dość szeroka :-D
A fotelik taki jaki miał być maxi cosi kolor brązowy :-)
Cieszę się baaaardzo z zakupów :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :-D :-D :-D

A fotelik ten co miał być maxi cosi cabrio fix brązowy jak wózeczek :-)

Teraz tylko kosmetyki zostały i rzeczy dla mnie do szpitala :-)