19 lut 2011, 15:56
Helo laseczki
jak mija sobota :-) ja sprzatam na raty, zaraz zabieram sie za duzy pokoj, mam w planach dzis poprasowac, ale njak to bedzie to sie okaze :-D
Co do watku pazdziernik-listopad to jeszcze na pewno ktos dolaczy moze jeszcze nie wiedza ze sa w ciazy :ico_oczko: ale mozesz polaczyc watki, ja nie mam nic przeciwko :-)
Nie zagladalam, bo nie mialam sily, wcoraj troche gorzej sie czulam, jestem tak senna, ze zayspiam na stojaco, a w ciagu dnia drzemki nie moge sobie zrobic, bo moj maly juz nie chce spac w dzien wiec ciezkop jest, a do tego jeszcze krzyz strasznie boli,w czoraj to myslalam, ze mi peknie, musze ginowi powiedziec o tym.
Ja wizyte mam we wtorek, wiecie co z tym moim terminem to pewnie mam na 16.10 bo mam tak pokreslone, ze nie widac, czy jest to dzieciec czy szesc, ale zapytam sie jeszcze raz.
Macie jakies zyczenia co do plci, ja bym chciala teraz corcie, w pierwszej ciazy od samego poczatku czulam, ze bedzie synus i sie sprawdzilo, teraz jakos tak dziwnie czuje, ze bedzie corcia, ale najwazniejsze, aby wszystko dobrze bylo i zdrowe :-)
Milej soboty zycze