Super! Jolka dzisiaj się wyłożyła i uderzyła główką o ławę więc pewnie na kolejne kilka dni będzie miała uraz do chodzenia:ico_olaboga:Lena dzisiaj łaziła jak opętana
Super! Jolka dzisiaj się wyłożyła i uderzyła główką o ławę więc pewnie na kolejne kilka dni będzie miała uraz do chodzenia:ico_olaboga:Lena dzisiaj łaziła jak opętana
Dlatego wzięłam sobie urlop żeby się wyrobić z tym wszystkim. Na lokal też brak kasy, w domu wyjdzie trochę taniej... zresztą to tylko roczek :ico_oczko: Na 15:30 zrobię kawę i ciasto a potem kolacja. W sumie planowałam tylko 2 dni wolnego na czwartek i piątek ale zaszalałam i wzięłam cały tydzień :-D A co, Jolka się ucieszy :ico_brawa_01:poza tym nie wyobrażam sobie gotowac dla 13 osób - bo oni oczekują czegoś więcej niż ciasta... :ico_olaboga:
na imprezie o tym zapomniałam,ale urodziny ma dziś to zobaczymy co wybierze...W sobotę biegał z butelką po Bolsie,aięc ja nie wiem co to będzie :ico_oczko:a co wybrał Filipek? (książeczkę, różaniec, pieniążek czy kielicha?)
biedne dziecko :ico_placzek: ucałuj go mocno :-)u nas katar na potęgę. Tobik przejął ode mnie. sama woda mu leci, ale nagminnie i ciężkie zasypianie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość