hej
my po wizycie :ico_sorki: , mała oczywiście spanikowała na fotelu, ale potem wybrała sobie nagrodę (bańki do puszczania) i juz było ok. :-) , mamy przyjść za ok. 3 miesiące, lekarka mówiła, że może jej pomaluje, jak sobie da (na lakowanie za wcześnie).
Sama klinika wypasiona (nowo otwarta), fajnie zrobiona pod kątem dzieci:akwarium, zjeżdżalnia, zabawki, na fotelu włączają bajki, potem jest nagroda. Nawet wc jest specjalne dla dzieci (taki fajny malutki sedesik :-)).
Ja w tej ciąży zdecydowanie spokojniejsza jestem, może dlatego, że bezproblemowa jest i dobrze się czuję.
A co do ruchów to gin. mi ostatnio mówił, że z aktywnością maluszka może być jeszcze rożnie, i na liczenie ruchów to za wcześnie. Generalnie chyba tak jakoś od 30 się powinno liczyć :ico_sorki: Ale wiadomo łatwo się mówi, ja też jakby mi się mała długo nie ruszała, to spanikowałabym :ico_sorki:
emiliafajnie z tym p kolem :ico_brawa_01: , ja w tamtym tyg. załatwiłam i Pola idzie od kwietnia, jak się przyjmie od razu będzie super, a jak nie to od września. Na razie entuzjazm wielki, w ogóle, zobaczymy jak w ptaktyce będzie. :ico_oczko: