mój brzuch dziś jakoś kształt w ogóle zmienił,
to moze on juz opadl i jest gotowy do prordu???
[ Dodano: 2011-02-23, 07:25 ]
Jak chlopaki dzis i jutro sciagna rzeczy ze strychu i znajde aparat to tez wrzuce fotke :-D
[ Dodano: 2011-02-23, 07:29 ]
Moj M. chyba planuje dzis i jutro drzwi przemalowac a ja juz sama nie wiem czy to dobry pomysl.... Bo mi i tak juz te farby i lakiery smierdza mimo ze wietrze i z domu czesto wychodze-mama mnie straszy ze synkowi moze zaszkodzic np.jakas astma czy alergia .W sumie to fajnie by bylo miec je w ladnym kolorze ale ja nawet nie wiem czy ten moj M. cos takiego ptrafi -bo to wyglada na bardzo precyzyjna robote a nie wiem czy on ma tyle cierpliwosci. A jak wyjdzie gorzej niz jest??? Chociaz chyba sie nie da...
[ Dodano: 2011-02-23, 07:32 ]
JA w kazdym razie wybywam dzis z domku -jade na 10 do poloznej (niestety na 2 gi koniec Londynu) sama dojazd to okolo 1.5 godziny :ico_szoking: w jedna strone a potem cgyba podskocze do mojej adwokat (ale to juz tu w okolicy ) odebrac dokumenty od kupna domu :ico_brawa_01: takze troche mnie nie bedzie w domu ....a tu niech sie dzieje wola nieba...
[ Dodano: 2011-02-23, 07:34 ]
Milego dnia :ico_ciezarowka: Odezwe sie pozniej -moze cos ciekawego wydarzy sie na wizycie -chociaz to taka zwykla kontrolna...