Pinko synek uroczy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dobrze, że zrobili tą cesarkę , nie musiałaś bynajmniej przechodzić tego strachu co z Ulą, a tak możesz się cieszyć synkiem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: życzę szybkiego powrotu do domku i czekamy na opis porodu :-D
@gniecha, dla mnie położna powiedziała, że jak zobaczę brązową krew i będzie z pochwy śmierdziało inaczej niż jak dotychczas , że będę czuła , że coś jest nie tak to mam iść do lekarza, więc ja bym na twoim miejscu się przeszła , nic na pewno nie zaszkodzi
b@sia, no leżaczek jest , więc córcia może się rodzić :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Leżaczek kupiony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: baaaaardzo zadowolona jestem, śmieję się że mała nie chciała wychodzić bo miejsca w salonie nie miała, ale jutru już upiorę i będzie czekał - różowiutki w kwiatuszki :-D :-D :-D
wymagająca ta twoja panienka :ico_haha_01:
Manenka od razu ze zdjęć widać że imprezka udana, tyle dzieciaczków i wszystkie mają uśmiechnięte buźki - bomba !!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dzięki :-) zaprosiłam tylko 3 dzieciaczków w wieku Mikiego, a reszta to moje i 3 siostry :ico_haha_01: i jakoś tak jakoś pełna chata była :ico_oczko:
Tynusz1, czekamy na fotki :-)
fajnie, że już chrzciny za wami , ja też bym już chciała mieć je za sobą , ale muszę czekać, aż pojawią się chrzestni z Pl w NO więc jeszcze mogę się naczekać , mam nadzieję jednak, że do lata sie pojawią :ico_sorki: :ico_sorki:
ja dziś byłam na ktg
i coś pokazało??
manenka zdjęcia piękne, zawsze z wieklim zaciekawieniem oglądam Wasze fotki, bo widać jaką szczęśliwą rodziną jesteście. Nell w tym ubranku z biedroneczką wygląda uroczo!!!. Synek przystojniak :ico_brawa_01:
wszytskiego najlepszego dla niego!!!
dziękuję :ico_sorki: :-D
a pachwina boli mnie nie wiem od czego, po prostu tak jakby mi ta kość się rozeszła :ico_szoking: czasem boli mniej czasem bardziej. nie wiem od czego to zależy :ico_noniewiem:
no to po porodzie za pewne przestanie boleć :ico_oczko:
co do kupek. polecam Ci jeść kaszę gryczaną i ciemne pieczywo.
ja jem chleb ziarnisty ale nie czarny, więc mówisz , że czarny jest lepszy??
a co do kaszy to kurcze ciekawe czy znajdę tu taką, a jak ją się je z czym ?? bo ja nie mam pojęcia :ico_noniewiem: