Ja też panele mam teraz w mieszkaniu i bardzo nie chciałam ich mieć w domu, doskonale wiem z czym to się je...ale cóż zrobić jak uparłam się na drewno egzotyczne, a ono strasznie drogie jest. Te które mi się podobały to 150-200 zł za metr kw., a dobre panele o wysokiej klasie ścieralności już za 50zł są. Hmmmm zobaczymy jak finanse nam pozwolą, może uda mi się męża przekonać na drewno chociaż w salonie :-)Koroneczka ja mam panele w mieszkaniu i bardzo szybko powiedziałam sobie-nigdy więcej! Jak będziemy budować dom, to podłoga będzie na pewno drewniana.
Ja też dzisiaj zamierzam tam pojechać :-)markotka, ja tez dzis napadam na carrefoura, ale mniej ze wzgledu na artykuly dzieciece a bardziej z tego wzgledu ze jest duzo rzeczy w dobrych cenach ktore ja akurat potrzebuje.
O kurcze :-) Się przejęła dziewczyna porodem i masz...zaczęło się :-) Ale fajnie tak z partyzanta, bo najgorsze to wyczekiwanie na tą chwilę chyba jest!I zapomnialam Wam napisac... wczoraj na szkole rodzenia dziewzyna dostala skurczy porodowych. Co poniektorzy mysleli ze bedziemy miec zajecia z praktyka ale wywiezli ja karetka :ico_szoking: