Cześć mamuśki :)
Agnieszka kochana jeszcze tylko tego Wiktorkowi brakowało aby znów załapał jakieś świństwo? Ciekawe gdzie to podłapał - może w szpitalu jak był poprzednim razem? Taki maluszek a ma takie problemy aż się serce kraja! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Ale to silny chłopak szybko to zwalczy i znów będziecie w domku!
A tak apropo co to są te rota wirusy bo wszędzie o tym mówią a ja jakoś nie wiem czym one grożą?
I tak w ogóle to potwierdzam że jesteś wielka! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Madziorka Ty jak zawsze zalatana ja przy mojej córci prawie nic nie mogę zrobić jedynie jak ona śpi b jak już się rozbudzi to koniec chce aby cały czas być przy niej, gadać bujać, przytulać ..... jak ją zostawię na kanapie- obłożę poduszkami aby nie spadła to poleży sama z 10 min. albo i nie i jest taki krzyk jakby ją ze skóry obdzierali, jak ją do bujaczka włożę to jest to samo chwilę spokoju i krzyk! Jak ja bym tak chciała aby ona trochę więcej w dzień spała :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a ona więcej nie śpi jak śpi....
Ale za to nocki są super jakby jeszcze tak w nocy było że nie chce spać to ja bym chyba na rzęsach chodziła - ale daje się wyspać mamusi!
My szczepienia będziemy miały w 8 , 10 i 12 tyg. nie wiem na co ale pewnie też na jakieś świństwa!
Wstawiam Wam zdjęcie mojej księżniczki jak skończyła miesiąc!
( a dodam że ta sukieneczka rozmiarowo jest na 2-4mc a na nią już teraz jest dobra :-D :-D :-D :-D :-D :-D Mój mały wielkoludek!