to powodzenia :ico_oczko: wiem ze ci sie ostatnio chcialo to pewnie bardzo przyjemne to zmuszanie bedzie!!! :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:to "zmusimy" mala do wyjscia.
wiesz, ja nie mam na mysli tylko seksu, poprostu calkowicie przestane sie oszczedzac i moze jeszcze okna umyje :ico_haha_01: :ico_haha_01: bo tak szczerze to ja juz mam powoli dosyc, czuje sie zmeczona juz ta ciaza, codziennie cos mi przeszkadza, cos mnie boli... :ico_olaboga:to powodzenia :ico_oczko: wiem ze ci sie ostatnio chcialo to pewnie bardzo przyjemne to zmuszanie bedzie!!! :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
mnie wszystko przeszkadzaalbo zdecydowana wiekszosc a boli mnie codziennnie cos nowego :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ale mimo wszystko jeszcze dwa albo i 3 tygodnie bym chetnie pocvzekala to moze budowlancy by sie wyrobili skonczyc ta robote !!! bo ja sobie nie wyobrazam zeby mi kuli glazure(niby mala kawalek scianki) jak synus juz bedzie w domu ani cieli inne plyty na szafke na buty itp....popierwsze halas ,po drugie kurz po trzecie obca osoba w domu a ja za tym Grzeskiem akurat nie przepadam za bardzo bo taki pijaczek cwaniaczek!!!!codziennie cos mi przeszkadza, cos mnie boli... :ico_olaboga:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość