A i chyba się nie chwaliłam, ale wczoraj Zuzieńka otworzyła oczka i nie może się napatrzeć na świat :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,
ciekawska kobitka z niej ;-) :ico_brawa_01:
A jeszcze przed karmieniem przykładam ciepły mokry gazik do brodawek i mniej boli w pierwszych chwilach przy karmieniu.
muszę wypróbować, wprawdzie z brodawkami u mnie już lepiej, ale i tak są bardzo wrażliwe zaraz przy przystawieniu Stasia.
w nocy budzi się co 1,5 :ico_szoking:
to się nie wysypiasz bidulko...
bo widziałam też na allegro po 60 zł
nie wypowiem się chyba, nie używałam tańszej, bałam się trochę, a chciałam mieć porządną i dobrze zrobioną z wszelkimi atestami i pierwszą kupiłam elastyczną a teraz chciałam jeszcze tkaną :-)
Ty pisalas raz ze pijesz herbatke Hippa - smakuje Ci Ona ? bo mi juz bokiem wychodzi i za kazdym razem jak ja pije to wydaje mi sie ze zwymiotuje :/
smakuje mi :-) Jest jeszcze taka z hippa ale do zaparzania i ona nie jest słodka. Ewentualnie polecam herbatkę bocianek, w smaku nie najlepsza, ale działa.
z pracy mi zle wystawili PIT :ico_zly:
u mnie tez namotali mi z świadectwem pracy i w zusie nie mogłam załatwić macierzyńskiego... masakra, a wydawałoby się, że kadrowe powinny znać się na tym perfekcyjnie.
a dzewczynki ile u Was cukier kosztje? bo ja doznalam szoku :/
dawno nie kupowałam, więc nie wiem, ale to nie tylko cukier drożeje, ale wszystko inne też... a pensje stoją w miejscu... :-(
nie jest głodny, tylko ma bardzo silną potrzebę ssania i niestety nie zaspokajam w pełni jego potrzeb żywieniowych. raz dziennie musi dostać butlę, bo jest głodny :ico_placzek:
bidulko, a smokiem nie możesz go troszkę oszukać?
Matowi ropieje oczko, macie z tym doświadczenie???chyba jutro pojadę z nim do lekarza, bo mnie to martwi
przemywaj mu solą fizjologiczną, ja tak mojemu przemywam, na płatka kosmetycznego sól fizjologiną i takim mokrym płatkiem przecieraj mu od wewnątrz oczka do zewnątrz.
My dzisiaj byliśmy ze Stasiem u pediatry, wszystko jest super, waży 3750g. Dostałam receptę na wit.k+d więc będę mu ją podawać. Pani doktror stwierdziła, że będzie podobny do mnie i bedzie miał mój kolor oczu... brązowe :-D
Następna wizyta jak skończy 1 miesiąc.