W Łodzi gradobicie to teraz wiem czemu mnie tak głowa boli.
:ico_szoking: mnie też dzisiaj głowa bolała, ale po drzemce przeszło, przed chwilą wstałam :ico_sorki:
Wiola mąż musi Ci teraz pomóc, bo każdy dzień jest dla maluszka ważny :ico_sorki: mój tak się przejął, że jak w łazience jestem dłużej niż minutę, to już się na mnie drze :ico_haha_01: nawet poduszki nie pozwala mi podnieść :ico_oczko: tyle, że u mnie jest większe ryzyko :ico_noniewiem: Ja fenoterol całkiem dobrze znoszę, chociaż bałam się go po tym co wyczytałam w internecie :ico_sorki: właściwie to tylko ręce mi się trzęsą i po tej całej tabletce na noc mam odlot i prawie od razu zasypiam, ale to plus :-D
Patrycja no niezła ta baba w rejestracji :ico_szoking: moja mama od 2 dni próbuje dostać się do lekarza, rejestracja osobista jest od 7:00 a telefoniczna od 8:00, jak dzwoni o 8:00 to już rejestracja jest zakończona, paranoja jakaś :ico_puknij:
A co do skarg, to powiem Wam, że często się na nie nie odpowiada, ale konsekwencje wobec pracownika są wyciągane, przynajmniej u nas w pracy tak jest. Pani prezes zawsze każe się pracownikowi ustosunkować do skargi i jeżeli uzna, że skarga jest zasadna to zabiera premię czy nagrodę. Na mnie i koleżankę też kiedyś była skarga :-D ale była tak śmieszna, że pani prezes dała nam tylko do przeczytania i nic dalej z tym nie robiła. Uważam, że warto skargi pisać, nawet jak trafiają do kosza, bo zawsze się komuś ciśnienie podniesie :ico_oczko: