:ico_noniewiem:Przemek na poważnie szuka pracy w Norwegii w swoim zawodzie :ico_noniewiem:
Pati85, izabelllla123, ja to bym się pewnie niepokoiła takim plamieniem, czy nitkami krwi... Dziś miałam nawet taki straszny sen, że się krwią zalałam :ico_noniewiem: Ale oczywiście macie rację, najlepiej się z lekarzem skonsultować, to zawsze uspokoja :ico_sorki:
:ico_noniewiem: u nas wśród grudniówek 2009 Shiva miała taki problem. Łatwo nie było, ale na pewno sobie poradzisz.Zdiagnozowano u mnie cukrzycę ciążową i musiałam zostać w szpitalu na kilka dni.
Ale ładna pogoda u nas :ico_brawa_01:
Wczorajsza wyprawa do Wrocławia bardzo udana :-) Lekarz wypisał mi zaświadczenie i od razu mogłam je zanieść do pracy, później pojechałyśmy na zakupy (byłam z mamą i z Wiką), odwiedziłyśmy ikeę i po sklepach pośmigałyśmy. Kupę kasy wydałam na pierdółki... W końcu kupiłam sobie większe staniki, a i tak mam wątpliwości czy nie za małe :ico_puknij: Wiki się spisała, była grzeczna, po zakupach poszłyśmy na kulki. Ale miała frajdę, zwłaszcza, że taka dziewczynka (4-5 lat) sobie ją upatrzyła, rozbawiała ją, rzucały sobie piłkę, miśków naznosiła Wiktorii, a Tuśka się śmiała jak szalona, wpatrzona była w Laurę (bo tak miała na imię) jak w obrazek :ico_oczko: Oczywiście jak już musiałyśmy iść (bo jechałyśmy jeszcze mojego brata odwiedzić), to Wiki strasznie się darła, a Laura podeszła do niej i powiedziała: "Wiktoria nie płacz, jeszcze się kiedyś tu spotkamy" :ico_oczko: Dzieci są super! :-D