Dobrusia, sle sliczniutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2011-03-14, 12:03 ]
ciekawe co tam u magdy i Gwony i innych, ktore ostatnio nie pisza :ico_noniewiem:
Ale czego??? jutro kon czysz 37 tydzien -mala jest gotowa do przyjscia na swiat...Chyba ze taka mentalna ma bariere ma...to co innego...zeby malutkiej pomoc, ale on jakos malo chetny jest, boi sie...
skoro odlicza to znaczy ze jeszce nie rodzi :ico_oczko:A Anie widzialam dzisiaj, ale tylko na odliczanku...
a ja raczej mam zawsze wysokie bo dzis to sie taka niedobita i senna czuje ze tragedia...nawet sie zastanawiam czy sie nie zdrzemnac chociaz mam pranie do rozwieszenia i mialam dzis uprac narzute i pokmrowce od sofy....hmmmmja to mam zawsze niskie..
chyba wlasnie ta bariera mu sie zrobila, ale zobaczymy wieczorkiem w lozku, czy mi ulegnie...Ale czego??? jutro kon czysz 37 tydzien -mala jest gotowa do przyjscia na swiat...Chyba ze taka mentalna ma bariere ma...to co innego...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość