ladybird23beti wybacz moje niedoczytanie :ico_wstydzioch: , chyba brak zdjecia pierwszej pociechy mnie zmylil
noc cos Ty, przeciez nie ma sprawy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Nie da się wracac kilka stronek do tyłu za każdym czytaniem :-D Zdjęcie wkleiłam na poczatku (laski mnie poinstruowały), ale jak zaczełam zmniejszac to został tylko ten dziwny link, co widac pod suwaczkiem.
Joanna24 ja pierwszy magnez 250 mg. kupiłam w REWE i dostałam bure od lekarki, że to "puste" medykamenty, bo najczęściej nie zawierają tego, co jest tam napisane. Hmmm.... tak mnie ogłupiła w pewnym sensie, że nawet Sanostol dla Dominika kupiłam teraz w aptece a nie w dm.
beti to jest proszek który się bierze bezpośrednio do buzi
bardzo wygodna forma, ja to mam kapsułki Magnetrans na recepte.
beti a Amaretto? Jakie likierki polecasz z ich półek? Bop ja też uwielbiam likierki i koktajle
Amaretto bardzo lubie, pijam chetnie też...chwile niech zajrze do czarodziejskiej szafki :ico_oczko: Ja tworze najczęściej z tego: Verpoorten, Malibu, Curacao, Carolans, O'MARAS, no i oczywiście mile widziany stary a dobry Kirsch Likör :ico_brawa_01:
A mi się chce ogóreczków małosolnych i truskaweczek ze śmietana. :)
no cos TY, gadasz, jak bys w ciązy była :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :-D
tosiaI co kusicie baby przebrzydłe tym słonkiem i truskawkami jak u nas dziś zimno , szaro i ponuro :ico_oczko: Eh też już czekam na ciepełko za oknem :ico_brawa_01:
Mnie rano na zakupach tez chciało głowe urwać!!! Ale wziełam sie i zbuntowałam, kupiłam truskawy, spód biszkoptowy i zrobiłam tarete truskawkową. A co tam, u mnie juz lato :ico_oczko:
katelajdkaOd niedzieli strasznie mi brzuch napina, za duzo szaleję, dużo chodzę, noszę siaty i w ogóle widzę ze zaczyna mi sie organizm buntować!!
nie przesadzaj kochana, bo ja własnie jestem po interesującym tygodniu w łózku. Masakra!! Jedz magnez i nospe!