Witam z rana (no nie samego, ale prawie hahaha)
ladybird23 Mila tez lubi ta bajke..u nas na Disnay Channel Playhouse bardzo fajne edukacyjne bajki leca :-) macie tez ten kanal?
właściwie to nie wiem co to konkretnie za kanał, mamay kablówke i na tym dziecinnym Toggolino chyba leci cała mieszanka. Ostatnio mój Dom wszystkie baje jakie lecą i strasznie mi się to nie podoba, bo większość jest taka durna, że nawet stojąc w kuchni i mimowolnie przysłuchując się, nie moge znieśc tych krzyków, tych tekstów jak dla 15-latków..... Mamy kilka pozycji, które wręcz nawet lubie, jak młody sobie ogląda. Wszystko do rzeczy, język piękny...
Zirafkaa i miałam wam pisac, że powrócily mi wzdęcia :ico_wstydzioch: no masakra,
ech siostro ma w niedoli, ja własnie od rana na kompie i szukam info co na te wzdęcia!! Bo bo drugiej zawalonej nocy stwierdziłam, że pojawiły się u mnie wzdęcia i stąd te moje cierpienia. Powiedz mi jak to się u Ciebie objawia??????????? :ico_olaboga: U mnie np. teraz jest ok. a za chwilkę czuje, że rozsadza mi brzuch, az mnie skóra boli. Czuje się jak bym balona zeżarła, brzuszek momentalnie twardy. Zjem nospę to trochę sobie mówiąc po chłopsku popierdze i na 10 min. ulży. Potem znowu to samo. Nie moge spac przez to. NIgdy w zyciu tego nie miałam.!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga: