hej dziewczynki
dopiero teraz zaglądam bo jakaś zmęczona jestem i pupa mnie boli,że ledwo siedzę,wyszły mi hemoroidy wczoraj i boli bardzo :ico_placzek: dzisiaj A wysłałam do apteki żeby mi kupił jakieś czopki a w aptece baba mu nie chciała sprzedać :ico_zly: :ico_zly: chciałam Hemorectal (bo takie brałam pod koniec ciąży z Hanią i na początku karmienia),a babka powiedziała,że mi nie sprzeda bez recepty lub muszę się skonsultować z lekarzem :ico_sorki: a gdzie ja zadzwonię po 14?? jak w przychodni nikt nie odbierał-lekarz rodzinny,a gin przyjmuje od 15.30 a mam nr tel tylko do niego do gabinetu :ico_sorki: i tak się męczę od wczoraj,nawet drugi dzień się nie wypróżniałam chyba ze strachu że będzie bolało :ico_olaboga: kazałam mu iść do drugiej apteki i nic nie mówić że dla ciężarnej tylko niech mu sprzeda to powiedział,że kasy nie wziął bo zapomniał (a w tej by wziął na kreskę bo się zna z babką)
jutro jak do mamy będziemy jechać to od razu wygonię go do drugiej apteki po coś na te hemoroidy :ico_sorki: chyba,że wy znacie jakieś sposoby żeby nie bolało?
markotka zdrówka dla mamy :ico_sorki: i sporo kupiłaś na allegro :-D mnie to czeka po niedzieli :ico_haha_02:
Koroneczka jaki ty masz dar wymyślania nowych potraw :ico_brawa_01:
patrycja_g nie dziwię ci się,że jesteś wkurzona...sami mówią,że poród sn to duże zagrożenie a zaświadczenia nie chcą wydać :ico_zly: :ico_puknij: oby prywatnie udało ci się coś załatwić :ico_sorki:
mama Izuni koniecznie obejrzyj pkole do jakiego ma iść Iza,nie ma co w ciemno puszczać :ico_sorki:
a co dalej to już nie pamiętam :ico_sorki: :ico_sorki:
co do depilacji to ja mówię nie,za bardzo mnie bolało i wolę tylko golenie maszynką :ico_oczko:
ja dzisiaj się wyspałam nawet,o dziwo tylko raz wstałam siku i spałam do 8.30 :-D