Hejka :-D
Ojej, ale żeście popisały dzisiaj :ico_szoking: Ja już zdążyłam zaliczyć zakupy, przy okazji wybrałam się po czapeczki dla Wiki, grzecznie dała mi przymierzać, wszystkie były takie śliczne, że nie mogłam się zdecydować, więc wzięłam 3 :ico_oczko:
Super wygląda tytuł tego wątku :ico_brawa_01: na pewno dziewczyny się przyłączą, tylko dajmy im chwilę
Pati85, widzę, że Eryk dalej taki ranny ptaszek, na szczęście niedługo przesunięcie czasu, to będzie wstawał o godz. później :ico_oczko: Dobrze, że wszystko u Was ok :ico_sorki:
izabelllla123, ta stronka niestety nic nie da, tutaj jest taki martwy region jeśli chodzi o ginekologów, wielkiego wyboru nie ma, niby ten, do którego chodzę jest najlepszy, ale jak dla mnie taki oszczędny w informowaniu co i jak, wszystko muszę z niego wyciągać. Brawa za 12 tc :ico_brawa_01:
izuś_85, fajnie, że jeszcze Wam dodatkowa kaska wpadnie z rozliczenia :-)
Zobaczymy czy prawdę powie:D
he he, zobaczymy, ale zabawa fajna :ico_haha_01:
no dziwne :ico_noniewiem: moze była u wróżki :ico_noniewiem:
:-D
wyprać i wam pokaze :-D
czekamy na prezentację :-) szybciutko Ci poszło
spuchl mi palec, mam takie czerwone zgrubienie i widze, ze pod skora ropa jest, dzis troche pociskalam i wylecialo troche tej ropy
ja miałam identycznie jak mnie Wiki ugryzła :ico_oczko:
Kinga_łódź, super, że już Wam nie kapie woda z sufitu :ico_sorki: Zdrówka dla Was :ico_sorki: zazdroszczę ruchów Maluszka, ja niby coś czuję, ale nie jestem pewna czy to to, chyba muszę jeszcze poczekać :ico_oczko: