Witajcie :ico_ciezarowka:
ja gotowa do pracki, lece sprzatnac mieszkanko na 3 godzinki, tylko czekam az Przemek wroci, ale pewnie zaraz bedzie w domu.
Izus no to zakupki udane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja tez lubie kupowac Erisiowi, musze wybrac sie na zakupki, bo juz powyrastal, a trzeba zaopatrzyc sie na wiosne i lato :ico_oczko:
izabella, zobaczysz, czas poleci do tej 16, potem od razu zamelduj sie po wizycie i zdaj na relacje :ico_brawa_01:
izus :ico_brawa_01: za 12 tydzien
Podziwiam Was dziewczyny za te tatuaze, ja nigdy bym nie zrobila, boje sie jak cholera :ico_chory: ale podobac mi sie podoba :ico_oczko:
Izabella, koniecznie musisz pokazac nam ten na plecach :ico_sorki: :ico_sorki:
U nas wiosna na calego, jest tak pieknie, ze az zyc sie chce, ptaszki spiewaja, cieplutko, ale jeszcze czasami wiaterek taki chlodny zawieje, jeszcze za wczesnie
Ja taka senna wieczorami jestem, ze o 20 juz padam jak kawka, nieprzytomna, WY tez tak macie????
Miałam jeszcze mały incydent z zapchanym filtrem w pralce i skńczyło się to powodzią w mieszkanku ale cóż;]
to wspolczuje, nigdy tego nie doswiadczylam, ale moge sobie wyobraz taka powodz w domu, cale szczescie, ze juz opanowalas sytuacje :-)
Milego dzionka, wpadne pozniej