SANDRUSIA)), hej!
:ico_szoking: ale brzuszek przyspieszył :ico_szoking:
Niedawno nam pokazywałaś, to nawet pół tego nie było!
Pięknie wyglądasz!

ale Ci fajnie, Wiki o 6-tej wstała, ale nowego czasu... Teraz poszła na drzemkę, ale ja i tak niewyspana jestem, a teraz na sen sobie pozwolić nie mogę, bo trzeba zrobić to i owomoi chlopcy jeszcze spia a ja siedze na kompie
to tak jak ja :ico_noniewiem: nie masz się co martwić, bo każdej kobiecie inaczej rośnie.bo ja mialam troche sadelka z poprzedniej ciazy :-D

dokladnie, jedne kobiety maja wieksze brzuszki inne mniejsze i wcale to nie zależy do tego czy ktoś jest chudszy czy ma troszkę tłuszczyku. :-Dnie masz się co martwić, bo każdej kobiecie inaczej rośnie
dokładnie, nie ma co patrzeć, ze sie jest szczupłym czy nie, moja koleżanka patyczak a w 2 ciażach po 30 kilo ważyła, ja szczupła taka bardzo nie jestem a w pierwszej ciaży 10 tylko przytyłam (nadrobiłam po ciąży) teraz nie wiem, ale tez brzuch różnie czasem w ogóle nie widać różnicy od tego co miałam kilka miesięcy temu a czasem jest zaokrąglony:):):)dokladnie, jedne kobiety maja wieksze brzuszki inne mniejsze i wcale to nie zależy do tego czy ktoś jest chudszy czy ma troszkę tłuszczyku.
to może lepiej zostań w domu, teściowa na pewno zrozumiea chetniej polezałabym w domu, bo źle się czuję.....
dziś mój tato kończyłby 53 lata...do teściowej bo ma urodziny
bidulka, czyli jeszcze kaszel doszedł :ico_noniewiem: zdrówka :ico_sorki:niech ten kaszel jej przejdzie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość