ale miałam dziś sny, jakby mąż spał obok to chyba bym go przez sen zgwałciła, ale nie mówię mu tego nawet bo się wnerwi hihihi
he he, ja ostatnio ciągle mam takie, dziś oczywiście też, jestem niewyżyta :ico_oczko:
Ale u mnie słonecznie :-) Tylko jeszcze nie tak cieplutko.
tak samo u nas, ale jak Tuśka wstanie znów idziemy na podwórko, bo jest całkiem przyjemnie
moze lekarz woli widzieć mnie częściej z racji że mam juz jednego Aniołka.
bardzo możliwe, a i Ty jesteś spokojniejsza dzięki częstszym wizytom
Inia jak tam przygotowujesz się na powrót męża :-D
chyba nie muszę za bardzo się przygotowywać, wystarczy, że zrealizuję te sny :ico_oczko: To mąż na pewno będzie zadowolony :-D
Ja karmiłam Elizę 2lata :ico_wstydzioch:
do 1,5roku w ciągu dnia i do 2 lat w nocy :ico_wstydzioch:
to wcale nie wstyd, ja ciągle byłam przez środowisko krytykowana, że tak krótko karmiłam. Każda z nas sama powinna decydować ile chce karmić (i czy w ogóle chce) i nic do tego ludziom :ico_nienie:
Wychodzi na to, ze ja mam najdłużej prawko, bo aż 8 lat (miałam 17 jak zdałam). Przez pierwsze 3 lata jeździłam praktycznie codziennie, jak wyjechałam na studia, to sporadycznie, bo bardziej opłacało się korzystać z komunikacji miejskiej i po tej przerwie też ciężko było mi się odważyć, tym bardziej, że dość duże auto mamy. Ale mąż mnie zmusił i tak od ok. roku znów jeżdżę, ostatnio to codziennie, bo wożę jeść pieskowi :ico_oczko: