A Tobie też na pewno by to ból sprawiało jak już mięcho było na wierzchu :ico_olaboga:
no sprawiało, odciaganie tez... ale co zrobic... niektórzy nie rozumieli tego ze tak krótko, ja chciałam karmić dalej, odciagałam, cudowałam, leczyłam :ico_olaboga: a jak podleczyłam to i tak Maja już odrzuciła cycka, radoche miałam jak sie pobawiła sutkiem bo myslałam ze znów zechce... ale sie urwało
a Maja w dodatku dostała pleśniawek w całej buzi :ico_olaboga:
tym razem wiem czego unikać :ico_sorki: nieprzewiewnych staników, zwykłych zeli pod prysznic itp
tylko mydło dla dzieci :ico_sorki: i nie przegrzewać cyców :ico_sorki: bo jak ciepło i mleczko leci to pożywka dla bakterii superaśna :/
[ Dodano: 2011-03-29, 16:05 ]
A innymi matkami się nie przejmuj :ico_sorki: Niech sobie myślą co chcą i błagają
ale głupio czuc na plecach ten wzrok, one myślą ze jak ja sie z Mają patyczkować bede to ja bardziej kocham czy jak?
nie pozwalam od początku sobie na głowe wchodzic :ico_nienie: a ona niezłe ziółko sie robi, gryzie, bije po twarzy, dobrze ze innych dzieci aż tak nie zaczepia jak mnie :ico_sorki:
wole teraz być stanowcza, bo niedługo dwójkę dzieci trzeba bedzie opanować i nie moge sobie pozwolic na to zeby sie nie słuchała :ico_noniewiem: bo nie zostawie maluszka na chodniku i nie bede biegła za nią :ico_puknij:
trzeba przezyć bunt dwulatka :ico_haha_01:
[ Dodano: 2011-03-29, 16:08 ]
A facet to odrazu gotowy :ico_haha_01:
oj tak :ico_haha_01: o kazdej porze :ico_haha_01: hehe