oj dokładnie dokładnie. ale bardzo żadko występują hehe.Zdrowe, biale, mocne zeby to jedna z niewielu rzeczy, ktorych ludziom zazdroszcze... :ico_wstydzioch:
coraz mniej ludzi ma śliczne ząbki ...
ciekawe czym to jest spowodowane ? :(

ja też :ico_placzek: łykam witaminy, nabiał kocham tak ze mogłabym cały dzień zyc na jogurtach, serach, mleku, jajach i maślankach :ico_placzek:izuś_85 współczuję ale mojej mamie też tak poleciały zęby już po porodzie-wszystkie plomby do wymiany i kanałowe leczenie. Po drugim właściwie to bardzo szybko rozsadziło zęby i zostały same korzenie. Ja tego obawiam się najbardziej.
no i super!na razie nic mnie nie boli, poczekam na wypłate i idę do prywatnej kliniki, już dzowniłam, przyjmą mnie bez zdjecia, wyczyszczą kanał za 200zł i załoza tlenek cynku na czas ciazy
to samo...ja na pewno nie mam ani jednego nieleczonego :/ja chyba nie mam juz żadnego zęba zdrowego, wszytskie leczone, plombowane
to tak jak ja :ico_sorki:Zdrowe, biale, mocne zeby to jedna z niewielu rzeczy, ktorych ludziom zazdroszcze...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość