Ale dużo pisałyście !! :-D
Karolina1980,
Dawać te nóżki przez to że byłam akrobatkę to moja noga mimo ciąży i brzucha nadal podnosi się do ucha więc ja się nie schylam bo mnie boli kręgosłup
kobieto zawstydzasz mnie!!! Ja kurde jestem teraz tak mało elastyczna że już chodze jak kaczka, a co bedzie później!! Jak wchodzę do wanny to musze na stołeczek, taki mały stawać bo nie podniosę wysoko nogi!! :ico_wstydzioch:
tosia daj znać jak tam mężowaty się spisał no i jak smakowało!! Ja robiłam w sobotę i dałam troche za mało przypraw i czosnku, bo moja karmiąca siostra była więc bylo troche zbyt delikatne jak na mój gust. A jak u Ciebie??
ladybird23 ciągle czekam na wieści w sprawie firanki. A co do kosztów to bardzo mnie ucieszyła cena bo kilka dni wcześniej wypatrzyłam w innym sklepie ładną, ale nie do końca w moim guście(zbyt poważna jak do wykwintnego salony) no i tam bylo 38 zł za metr, a ta co tak mnie ujęła tylko 29 zł za metr!!! Takze robociznę tj. listwy, lamówki i ozdobnik zasłaniajhący żabki bedę mieć już jakby za darmo!! O ile bedzie przywiezione do sklepu!! :ico_sorki:
beti tówj opis dnia sprzed ciąży, idealnego mnie urzekł!!! :-D
Spać długo, wstać zamówić pizze, zjeść, znów pójśc do łóżeczka itd!! Bosko!!!!! :ico_brawa_01:
Malinkax33 jak na tak młodą osobę to masz niezlą szkołę życia!!! Dobrze ze kochacie się z mężem bo gdybys sama zostala z wszystkim to dopiero by było!! Życzę Ci zeby Liwcia dawała Ci zawsze dużo siły i pewności siebie!!
A sytuacja w Twojej szkole to normalnie jak z filmu, tutaj mdlejesz, z torby wysuwa sie test ciążowy, wszyscy zamierają!! :ico_szoking: :-D Ale jak widac samo życie!!! Trzymaj się kochana!!!!!
Lecę kończyc robić spagetti!!!