01 kwie 2011, 09:29
hej dziewczyny,
wczoraj nie mialam juz sily, a dzis ... no coz - przyrzekam ze wszystko co pisze jest prawda :ico_oczko:
Mam skierowanie do szpitala na 18.04 i 19 robimy cc. Wszystko sie potwierdzilo i nic sie nie zmienilo. Zmartwil mnie tylko znieczuleniem bo powiedzial ze bedzie podpajeczynowkowe ale zebym zabrala wszystkie dokumenty ze szpitala po zapaleniu opon mozgowych + opis uszkodzenia kregoslupa a tego 18 bede miala wywiad z anestezjologiem wiec moze sie uda zeby bylo ogolne. Zaproponowal jeszce zewnatrzoponowe te mniej inwazyjne w ktorym nie wkluwaja sie do worka z plynem rdzeniowym ale zdanie "moze Ewie sie to uda" nie nastawilo mnie optymistyznie. Chyba nie chce zeby sie na mnie przekonywali czy "Ewie" sie uda mnie znieczulic czy nie :ico_szoking:
Zara po wizycie dzwonilam do R i powiedzial zebym szukala szpitala gdzie mnie uspia a nie ze miesiac temu inna gadka i teraz znow inaczej. Ewentualnie zgodzil sie zebym poszla 18 a po wywiadzie jak sie nie zgodza na ogolne wypisala sie na wlasne zyczenie :ico_oczko:
Ja przez ostatni miesiac przybralam 2 kg wiec w sumie przez cala ciaze 10, jak pomysle ze 2.5 kg to Filip, to calkiem mi sie ta waga podoba :ico_oczko:
Motylek22, super ze u mamy coraz lepiej :-)
Murchinson, dobrze ze juz duzo mniej boli i nocka spokojniejsza :-)
Koroneczka, 100 zl za taka pamiatke to super okazja. Powiedz mu ze masz kolezanki na podobnym etapie ciazy :-D
markotka, :ico_brawa_01: za 30 tc