Ja zaglądam, ale nic nie piszecie to ja też :ico_noniewiem: .Hej dziewczyny co się z Wami dzieje piszcie coś!
Agnieszka wow :ico_szoking: ale ten Twój synuś duży, w porównaniu ze zdjęciem w podpisie to :ico_szoking: , jest sliczny :ico_brawa_01:
Aga współczuje koleczki, jeszcze tego nie przechodzilismy :ico_sorki: i mam nadzieje, że tak zostanie :ico_sorki: .
Oj piękna pogoda, i czas na spacerki. Ja ostatnio mam troszke zamieszania, bo tu remont, tu kończe pisac prace dyplomową, a że mam upierdliwą promotorkę, to sie troszkę namęczyłam :ico_sorki: , ale dziś muszę się pochwalić, że mi zatwierdziła, jutro jade złozyć do dziekanatu :ico_brawa_01: , no i za kilka dni dyplomik, i trzeba składać papiery o pracę :ico_sorki:
Adrianek też mi slicznie rośnie, ale nie wiem ile waży, szczepienie mamy 14 kwietnia, więc zobaczymy :ico_noniewiem: . Jest kochaniutki, ciagle z nami rozmawia i się uśmiecha, ale nocki mamy niezaciekawe, bo nie chce spać w łóżeczku, a że jestem uparta to troszke płaczu jest :ico_noniewiem: .
A i nie wiem czy Wam pisałam 24, czyli w Wielkanoc chrzcimy małego :ico_brawa_01: