Kurcze, takie wspólne zdjęcie majówek i czerwcówek 2011 to byłoby coś :-) :-) :-) :-)i bylaby wreszcie okazja do zlotu :ico_haha_01:

hmm, właściwie to ja do Ciebie nie mam aż tak daleko.Ja jestem za taką wspólna sesją tylko chyba musiałaby być w następny weekend by Patrycja była.No i kolega miałby niezły materiał do portfolio :ico_haha_01:Przyjeżdżajcie do nas, myślę, że nie miałby nic przeciwko by zrobić takich sesji więcej :-)

specjalnego do karmienia nie kupuję,kupię tylko ze 2 takie wygodne bez żadnych drucików jak teraz noszę,coś podobnego do "babcinych" :ico_oczko: tylko ładniejsze :-Ddziewczyny macie już staniki do karmienia?
tylko wczoraj mnie nie było :ico_oczko: ale wszystko jest ok :-)A gdzie Ania się podziewa?? Coś dawno jej nie było....

ja tez wlasnie teraz zmierzylam i wynik ten sam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-Dno i zmierzyłam sobie wczoraj obwód brzucha i mam już 113 cm :-D

ciekawe jak to bedzie z porodem :ico_oczko:emilia7895 idziemy łeb w łeb z brzuszkiem
ja chyba najblizej :ico_oczko: tyle ze nie moglabym odslaniac brzucha, bo fotograf by zwial jakby zobaczyl moja zebre na brzuchu :ico_oczko:Murchinson napisał/a:
hmm, właściwie to ja do Ciebie nie mam aż tak daleko
Jakieś 150 km :-)

łeeee kochana, od czego jest photoshop :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:ja chyba najblizej :ico_oczko: tyle ze nie moglabym odslaniac brzucha, bo fotograf by zwial jakby zobaczyl moja zebre na brzuchu :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość