dzien dobry :-D
my nadal w pakiecie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
moje dziewczyny kolek nie mialy, wiec mam nadzieje, ze teraz z Marcelina nas tez omina :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wczoraj skurcze byly jak zwykle wieczorkiem i tyle, nic sie nie rozkrecilo, a szkoda, bo juz coraz blizej terminu :ico_puknij: no i chyba jednak zadna z nas w Prima Aprillis sie nie rozpakowala...
a wczoraj mialam przygode :ico_olaboga: wieczorkiem poszlam do kibelka i na papierze toal. zostala mi krew :ico_olaboga: wystraszylam sie na maxa, odrazu najgorsze mysli :ico_olaboga:
Poprosilam P. zeby spojrzal co jest grane i skad ta krew sie wydobywa, bo sama nie umialam tego miejsca zlokalizowac, no i P. stwierdzil, ze mam jakas taka mala ranke i to stamtad... dobrze, ze nie od malej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
no i pozniej juz wiecej tego nie bylo i od rana tez spokoj :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2011-04-02, 09:47 ]
wszystkie rodza czy jak??
mi dzisiaj jelitka sie oczyszczaja :-D biegunki nie mam, ale tak jakos luzniej idzie...
wczesniej chodzilam raz na 2-3dni, a teraz juz 2 dzien po rzad i po kilka razy :ico_haha_02: moze w koncu sie wszystko przygotowuje, bo juz mi sie czekac nie chce dluzej :ico_oczko:
[ Dodano: 2011-04-02, 09:49 ]
Ale w Niemczech są podobno jakieś dobre kropelki na kolki i moja ciocia już mi je wysłała paczką, zobaczymy czy pomogą :-)
jakbys mi mogla pozniej podac nazwe, bo ja sie kompletnie nie orientuje, mimo, ze tutaj mieszkam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
oj, biedna to Cie synus w nocy wymeczyl :ico_olaboga: u nas najgorzej bylo jak malym wychodzily zabki :ico_szoking: to byla katastrofa