:ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
izabelllla123, super sprawa taka strzelanka :ico_brawa_01: mnie omineło wiele takich wypadów w ostatniej ciąży, potem jakoś okazji nie było, ale na pewno sie skusze kiedyś
izuś_85, dotarliście do tego zoo?
dotarliśmy, spoźniliśmy sie na tramwaj bo reszta ludzi szła jak by po kolana w błocie i nam odjechał ale oki, kolejka pod zoo ogromna, ale szybko szło
w srodku już super, Maja całe zoo prawie przeszła na nóżkach, tylko z 20 minut w wózku jechała, no i tak jak myslałam nie wyrobilismy sie ze wszytskimi zwierzętami na szczęscie zoo było dłuzej otwarte niż o zwykle...
w pewnym momencie dostałam takiego nerwa ze aż sie popłakałam :ico_zly:
szli z nami znajomi bez dzieci- on na kacu a ona w szpileczkach :ico_olaboga:
kolega z kacem pędził czym prędzej do jedynej knajpy w zoo która serwuje piwo, ok, gdyby nie fakt ze miejsce siedzące było tuz za grillem, :ico_olaboga: a mi pierwszy raz w zyciu przeszkadzał dym :ico_szoking: zygać mi sie chciało, aż mi ciary przechodziły, no ale towarzystwo nie raczyło ruszyć tylka gdzieś indziej
wiec poszłam sie przejsc z Mają i Przemek poszedł z nami, po chwili oderwali sie znajomi z bliźnięami i wiekszosć przeszlismy z nimi :ico_brawa_01: reszte spotkaliśmy przy wyjsciu i jeszcze pretensje mieli ze wszytskiego nie zobaczyli :ico_olaboga:
ostatni raz do zoo z taką wielka ekipą :ico_olaboga:
jak już to z jednymi znajomymi, bo powyzej 4 osób to już tłum, a nas było 11 dorosłych i 7 dzieci :ico_olaboga:
[ Dodano: 2011-04-04, 08:27 ]
Też bym poszła do zo do Chorzowa nie mam daleko więc może w tym roku, a jak nie to do parku miniatur pojadę lub do Dinolandi, zawsze jakas alternatywa jest. :ico_brawa_01:
w Chorzwoie ja mieszkam :ico_oczko: wiec w parku czy w zoo to my często bywamy :-D
[ Dodano: 2011-04-04, 08:30 ]
szkoda, ze nie wyprosilam ich z domu,
szkoda :ico_zly:
współczuje ci, bo raz koledzy z dawnej pracy Przemka też przyszli niby Maje ogladać :ico_zly:
nachlali sie i spiewali :ico_olaboga: a ja drzwi otworzyłam i wyprosiłam towarzystwo, teraz z daleka machają jak mnie widza to najchetniej po rękach by całowali :ico_puknij:
juz wiedzą jak sie zachowac przy małym dziecku
[ Dodano: 2011-04-04, 08:32 ]
ide sie ubrać bo jeszcze w piżamce śmigam :ico_haha_01:
[ Dodano: 2011-04-04, 09:15 ]
ranne ptaszki gdzie sie podziewacie?
był u mnie szwagier, wzioł sobie dziś L-4 bo chce wreszcie pare spraw pozałatwiać :ico_sorki: może znajdzie lepszą prace, ma iść dziś na rozmowe :ico_sorki: moze oczy mu sie otworzyły :ico_sorki: idzimey też do urzędu miasta :ico_oczko: