oj to super!!! :ico_brawa_01: bo dluuuuuuuugo tam ich trzymali!!! Ale fajnie ze juz dobrze i ze w koncu moga do domku!!!Dziewczyny dostałam smska od Magdy, że dziś wychodzi do domku z Filipkiem

super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:jedna probe mamy za soba na lezaco -jest zdecydowanie latwiej i mniej bolesnie dla mnie
wreszcie wracają do domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Dziewczyny dostałam smska od Magdy, że dziś wychodzi do domku z Filipkiem
a mi nie odp :ico_nienie: a ja myślałam,że już rodzi :ico_sorki:pisalam do Sejany, powiedziala, ze sie odezwie jak wroca do domu, bo po 4h w szpitalu jednak wracaja :ico_noniewiem:
tak jak nasz Szymus :ico_oczko: tylko to troszke w nocy to jest takie troszke bardziej niz troszke :ico_oczko: tzn jak z nami w lozku to okey ale w kolysce to gora 2 godzinki cwaniaczek!!!W dzien bardzo grzeczna ale w nocy troszke marudzi.
o rany 4 godziny ... :ico_olaboga: to cos sie dzialo chyba...bo po 4h w szpitalu jednak wracaja :ico_noniewiem:

dziekuje kochana, narazie modle sie o to, zeby porod jednak sam ruszyl i zeby mala nie zaklinowala sie barkami :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:NowaSejana, tak sobie weszlam na ten watek, bo zobaczylam ze wstawilas wpis, a tu taka historia! :ico_olaboga:
powodzenia zycze!! :ico_sorki:
przepraszam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:oby jednak szybciej się coś rozkręciło,a Marcelinka na prawdę duża jest :ico_szoking: :ico_brawa_01: no i nie ładnie tak nie odpisać :ico_nienie: :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość