magda7 my mamy drugą dawkę rotawirusa 14 kwietnia, także nie powiem Ci czy coś się dzieje po tej drugiej dawce, to się okaże :ico_noniewiem: , po pierwszej było ok :ico_sorki: .
spalam do 12 z Olafem
hehe ja z Adrianem do 10.30 :ico_szoking: , co to jakiś dzień spiochów :ico_haha_01:
sa takie co bez szczep lekko rota znosza albo w ogole go nie łapia
no właśnie nie wiem jak to będzie z Adrianem i dlatego go szczepię, bo z Oliwią to miałam niezłe przejścia z rotawirusem, szpitale, odwodnienia :ico_olaboga: , także wole dmuchać na zimne :ico_sorki:
Dziewczyny cudne macie dzieciaczki
dzięki Twój synek też fajny chlopak :ico_brawa_01:
Gaga fajnego masz synalka, taki poważny chlopak z niego :ico_noniewiem:
mogłybyście mi napisać ile jest dawek i co jaki czas trzeba je przyjmować!
rotawirusy są 2 dawki, mój mały przyjął pierwszą na pierwszym szczepieniu, czyli w 6 tyg życia, a drugą ma mieć na drugim szczepieniu i każda dawka jest po 300zł, czyli razem 600.
A tak poza tym to u nas luz Klaudia coraz lepiej się czuje
super :ico_brawa_01: , oby szyciutko wyzdrowiała całkiem, i Tobie też życzę zdrówka :ico_sorki:
A ja ostatnio jestem bardzo dumna z mojego synka :ico_brawa_01: , jest od 3 dni taki grzeczny, zdarzają się dni bez płaczu :ico_brawa_01:, ciągle tylko gaworzy i się śmieje, no i udaje mu się już grzechotkę przytrzymać w rączce :ico_brawa_01: . A jak leży na plasko i go złapę za ręce to podciąga się i chce usiąść :ico_brawa_01: . To tyle pochwaliłam się, bo jestem z niego taaaka dumna, a teraz życzę wszystkim kolorowych snów :ico_spanko: