miłe przedpołudnie się zapowiada :ico_brawa_01:my niedlugo wybierzemy sie na kawke do kolezanki
a mi położna mówiła,że ciąża donoszona to skończony 37 tydzień :ico_noniewiem:juz mozesz rodzic skoro 36 tydzien skonczony :ico_oczko:

Jak nie ma innego wyjścia to czemu nie :-) Dobrze, że teraz są takie udogodnienia!Dzisiaj zamówiłam sobie zakupy z dostawą do domu bo nie mam jak inaczej zrobić.
czyli tak jak u nas :ico_oczko: [/quote]U nas też cieplutko dzisiaj :ico_brawa_01: i słoneczka dużo, ale chmurki też widoczne!

dużo zdrówka :ico_sorki: nawet nie wiedziałam,że po 30 tc może tak dokuczać :ico_sorki:Ja dziś nadal kiepsko się czuję, do tego mnie mdli. Czytałam że tak może być po 30 tc. Gardło w nocy nie daje spać :ico_sorki:
jak można tak to czemu nie skorzystać :-DDzisiaj zamówiłam sobie zakupy z dostawą do domu bo nie mam jak inaczej zrobić.
to nie rób i odpoczywaj póki jeszcze możesz :ico_oczko:Nic mi się dziś nie chce robić,
Oj ja dziś też siły nie mam :ico_sorki: Chociażjak jest coś do zrobienia to też nie potrafię się położyć i leżeć :ico_sorki: Mąż mi powiedział żebym dziś odpoczywała a jak wróci to zrobi co trzeba, ale tak zupełnie leniuchować to ja nie potrafię. Wystarczy że w domku będę siedziała i nie muszę wychodzić. Zmywanko tylko wstawię, odkurzę i obiadek zrobię.Nic mi się dziś nie chce robić, najchętniej to położyłabym się spać ale zaczekam jak się rpanie skończy.
czyli tak jak u nas

Może napiszesz nam?? Mmmm brzmi pysznie :-)Wyczaiłam wczorajprzepis na babkę z nutellą i orzechami i w najbliższym czasie ją zrobię :ico_haha_02:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość