07 kwie 2011, 14:06
cześć kobitki :-D
od rana mnie napadło i wzięłam się za sprzątanie :ico_wstydzioch: poodkurzała, pomyłam podłogi i wysprzątałam kuchnię, ale teraz będę już grzecznie leżeć :ico_oczko:
ziemniaczki na obiad już się gotują, dzisiaj jajko sadzone i fasolka, no i ziemniaczki :-D
Motylku na samą nazwę tej babki ślinka mi pociekła, uwielbiam nutellę :ico_haha_01: przepis skopiowałam :ico_oczko: Zdrowiej szybciutko :ico_sorki: A takie zakupy w almie to fajna sprawa, u mnie niestety nie ma almy i nie ma takich dostaw, mamy bomi-też delikatesy, ale nie dostarczają do domu.
Aniu wcześniej miałaś nisko brzuszek, ale teraz chyba faktycznie jest jeszcze niżej :ico_oczko:
Koroneczka to się nabiegaliście w związku z tym kredytem :ico_sorki: nas bank w większości wyręczył :ico_oczko: Aż tak Cię wczoraj zemdliło, że zwymiotowałaś? :ico_olaboga: Ja od początku ani razu nie wymiotowałam :ico_sorki:
Mi też się wydaje, że brzuszek mam ciut niżej, ale mąż twierdzi, że nie :ico_noniewiem: Mały jest śmiesznie ułożony-w poprzek, główkę ma nad moim lewym jajnikiem a dupcię z prawej strony i girki mi pod żebra pakuje czasami, co wcale przyjemne nie jest :ico_oczko: ogólnie często czuję, jak piętki wypycha :-D
Zdjęcie w avatarku zmieniłam, bo tamto było stare-ze ślubu, to jest ze świąt :ico_oczko: