będziemy czekać na wieści :-)No i jutro do lekarza, ciekawa jestem co tam u mojego Szkraba :-) No i jak tam moja szyjka, bo skurcze nadal są :ico_sorki:
to oby u mnie było te 2 tyg :-DKurcze przeczytałam właśnie że brzuch opuszcza się 2-4 tyg przed porodem :ico_noniewiem:
no to rób listę i się pakuj :ico_oczko:Byłam też na strychu, okazało się, ze nic nie mam (wszystko musiałam dać siostrze), typu podkłady, ceratki, majtki itp.) wiec robię listę i zabieram się za zakupy, bo póki do torby do szpitala mało co na dzień dzisiejszy mogłabym włożyć.
zdrówka dla Poli i oby jej ta grypa nie dopadła :ico_sorki:Pola do końca dnia marudziła, a jeszcze cos kupy nie mogla zrobić, ciekawe jak jutro będzie, mnie cały czas po głowie chodzi ta grypa żołądkowa, o której wczoraj w pkolu mówiły panie, oby to jej nie dopadło :ico_noniewiem:
ja używałam Emolium i się u nas sprawdził :-)Niektórzy polecają Balneum baby i Emolium ale ja nie stosowałam ich więc nie wiem czy są dobre.
no raczej marskości się tak nie wyleczy szybko :ico_noniewiem: ale chociaż wiadomo będzie niedługo jak mamę leczyć :ico_sorki: a z neurologiem kiedy ma konsultację?Moja siostra odebrała wczoraj wyniki mojej mamy od hematologa i ta powiedziała, że mama wcale nie ma marskości :ico_szoking: To raczej nie możliwe żeby w tak krótkim czasie to wyleczyć, więc ciekawe jak to możliwe :ico_noniewiem: No ale cieszymy się bo prawdopodobnie będzie mogła zacząć konkretne leczenie tych bóli pochodzenia centralnego bo jak narazie dostawała tylko przeciwbólowe :ico_brawa_01: Teraz będzie miała konsultację z tym neurologiem i on powie co dalej.
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Mój mąż właśnie mi powiedział że będzie ze mną przy porodzie :ico_brawa_01:
wow jakie ciacho :ico_brawa_01: dzieciaki na pewno się ucieszą :-DRed velvet cake blox
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i czekamy na fotki brzuszkaStawiam ciacho za skończony 31tydzień :ico_tort:

Jeszcze nie wiem, wczoraj miała się z nim umawiać.a z neurologiem kiedy ma konsultację?
Ser zmielić razem z masłem. Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym do białości i dodać do sera. Następnie do masy serowej dodać mąkę ziemniaczaną. Na koniec dodać ubitą na sztywno pianę z białek i delikatnie wymieszać.wszystkie skladniki razem wymieszac, a na koncu dodac ubite bialka, tak?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość