nie wiem nic na ten temat,trzeba by lekarza zapytać :ico_sorki:nie wiem czy to prawda, ale podobno nawet jak się miało ospę, to w dorosłym życiu można półpasiec załapać :ico_noniewiem:
nieźle zabolał i trochę trwał :ico_szoking: muszę się szybko pakować :ico_sorki:A skurcz już taki konkretny Cię złapał?
mam do nich numery tel :ico_sorki: markotka to ty pisz do zooli a ja do mamyIzuni :ico_oczko:A macie do nich jakiś kontakt???

ok,na razie styczności z chorymi nie mam :ico_sorki:Prawda jak najbardziej, także Aniu uważaj.
może i tak :ico_oczko: ale do czwartku mogłabym jeszcze ponosić,bo w środę ciuszki będę miała od koleżanki i od razu je popiorę :ico_sorki: wtedy będę już gotowa do przyjścia maluszka na świat :-DAnia może jako pierwsza się rozpakujesz :-D
Super! Najwyższy czas :-) Ja już sobie obmyslałam przy prasowaniu które ciuszki wezmę do szpitala :-D Są takie cudne i te maleńkie czapeczki :-DSpakowalam sie do szpitala, jeszcze tylko kosmetyki na sam koniec jak juz sie zacznie, no chyba ze zapomne z wrazenia
A mój Filip zagania mnie do kuchni żebym kaszkę mu zrobiła :ico_haha_01:ciesze sie bo daje mi troszke jeszcze podrzemac i bawi sie autkami, albo do mnie przylatuje jak M jest w pracy i lezymy sobie razem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1 gość